Ordførerkandidat Ragnhild Bergheim

Bli kjent med ordfører Ragnhild!

Jeg har vært ordfører i Lørenskog de siste åtte årene. Før dette var jeg varaordfører, gruppeleder og leder av oppvekst- og utdanningsutvalget. Jeg er 60 år gammel og bor på Rasta sammen med Geir og hunden vår, Luna. Vi har to voksne barn. 

Lørenskog er en kommune med fantastiske muligheter. Noe av det beste med Lørenskog er alle de flotte folkene som bor her. Jeg har hatt utrolig mange fine møter med innbyggere og gode opplevelser i løpet av de årene jeg har vært med i politikken.

Og for alle som er glad i å være ute i naturen og å være i fysisk aktivitet, er Lørenskog et eldorado. Nå kan man drikke kaffe latte på en av de nye kaféene i sentrum på formiddagen og koke ettermiddagskaffen på bål eller primus i villeste skauen. Det er fantastisk! Jeg er stolt over å være ordfører i en kommune som har så mange tilbud til innbyggerne, til folk med ulik bakgrunn og ulike interesser, til folk med ulik økonomi, til unge og eldre. Det skal være lett å finne seg tilrette i Lørenskog! Og i en urolig verden hvor mange opplever utrygghet og mange sliter med ensomhet, er det viktig at vi legger til rette for trygghet, fellesskap og samhold!

Bruk stemmeretten og godt valg!